Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 3626 m2, Stranný

Prodej stavebního pozemku 3626 m2, Stranný

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Co by kamenem dohodil od vodní nádrže Slapy leží vedle Neveklova obec Stranný. A právě zde teď máte jedinečnou příležitost koupit úžasný pozemek. Konkrétně se jedná o 3626 m2 skoro na samotě v lokalitě Stranný - Dubí. Naprostý klid, čistý vzduch a krásné výhledy do zeleně zajištěny. V podzimní sezoně pak mraky hub, které jsou dalším bonusem lokality. Dojezdová vzdálenost do Prahy cca 50 km.

Pozemek 826/2 se svými 992 m2 je dle územního plánu určen celý k zastavění. Nyní je na něm nově vybudovaná dřevěná stodola (st. poz. č. 214; 57 m2), vybavená třemi nádržemi na dešťovou vodu. Další přidružené pozemky, které se prodávají společně s těmito, jsou trvalé travní porosty: p.č. 826/1 (2342 m2) a č. 827 (198 m2) a dále příjezdová cesta p.č. 2880/2; 37 m2. Viz katastrální mapa zde ve fotodokumentaci.

Pozemky nejsou zatíženy žádnou zástavou ani věcným břemenem. Krom příjezdové cesty 2880/2, kde je věcné břemeno chůze a jízdy pro souseda.

Pozemky jsou orientovány na jihozápad. K jejich hranici je přivedená elektrika (ČEZ). Příjezdová cesta má veřejné osvětlení. Vedle stodoly je vrtaná studna (40 m) se stavebním povolením a s povolením nakládání s podzemní vodou. Zatím není vystrojená, neproběhla tedy ještě kolaudace. Pod spodní zahradou je přírodní rybníček, jehož jedna třetina náleží k pozemku. Okolí tvoří louky a lesy, jedná se o polosamotu, v blízkosti jsou pouze tři stavby.

V nedalekém Neveklově (4 km) je veškerá občanská vybavenost od obchodů a restaurací přes školy, poštu, zdravotní středisko, knihovnu až po kino. Autobusové spojení zajišťuje přímou dostupnost do Benešova, Týnce n.S., Jílového i do Prahy (metro Budějovická).

Díky ojedinělým přírodním krásám se jedná o jednu z nejvyhledávanějších lokalit s rychlou dostupností do Prahy.
Neváhejte a zavolejte si o více informací či o prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky