Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 338 m2, Hulín

Prodej stavebního pozemku 338 m2, Hulín

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Rezervace

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v Chrášťanech u Hulína v okrese Kroměříž o celkové ploše 338m2. Uliční šíře činí 12m, po několika metrech se pozemek zužuje na 11m. Inženýrské sítě jsou nedaleko hranice pozemku. K pozemku vede zpevněná cesta.
Celý pozemek je v územním plánu vyznačen jako SO -bydlení smíšené obytné. Pozemek je předurčen pro bydlení a rozličné formy občanského vybavení, služeb, řemesel atd.

Chrášťany je malá vesnice, část města Hulín v okrese Kroměříž. Nachází se asi 3 km na jihovýchod od Hulína a 10 km od Kroměříže, s výbornou dostupnosti na dálnici D1.

Ve středu vesnice je vybudováno kryté posezení s prostorem na grilování a dětským hřištěm.
Každý rok se zde koná slavnostní stavění a kácení májky, mše svatá u zvonice, degustace slivovice, a o vánočních svátcích košt bramborových salátů.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky