Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 3288 m2, Petřvald

Prodej stavebního pozemku 3288 m2, Petřvald

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Asi znáte ten pocit, když se zapřemýšlíte a najednou jakoby sníte a představujete si své nové vysněné bydlení, že ano?! Dokážou se Vaše myšlenky popasovat s nádherným, rovinatým terénem, téměř pravidelným tvarem pozemku a velikostí doslova „tak akorát“? Po pravdě na tohle jiná odpověď neexistuje, protože tentokrát nestojí v cestě absolutně nic, Vaše snění můžete hravě proměnit v realitu a právě teď si díky této nabídce začít plnit životní sen!

Aktuálně Vám s nadšením představujeme zbrusu nový projekt tří nově vzniklých stavebních parcel o výměrách 1.142 m2, 1.170 m2 a 3.288 m2, které se vyjímají na nádherném místě, konkrétně souběhu ulic Závodní a U Hřiště v Petřvaldu u Karviné. Vzhledem k atraktivitě, na dnešní požadavky ideálně rozvržené velikosti i atypičnosti jedné z parcel rozhodně nedoporučujeme nijak otálet! V dosahu a na hranici parcel jsou připraveny veškeré inženýrské sítě, a tak stavbě nebrání opravdu nic. Dostupnost centra města všech nejbližších a zároveň největších přilehlých obcí (Ostrava, Karviná) je do 6-12 minut, takže poloha Vašeho budoucího bydlení je více než strategická. Plocha parcely byla navržena tak, aby nebyl v žádném případě budoucí majitel limitován velikostí či typem domu, také proto se Vaší fantazii a vkusu meze nekladou. Buďte první a vyberte si „tu svou“ pravou, na které byste rádi vybudovali svou budoucí pýchu, spokojenost, klid a odpočinek třeba u letního grilování s přáteli. Na nic nečekejte a domluvte si nezávaznou prohlídku pozemku s makléři Lukášem a Kubou. Ten Vám navíc rád vysvětlí principy a aktuální možnosti financování koupě samotného pozemku i budoucí výstavby. Těšíme se na Vás a rádi Vám telefonicky sdělíme bližší informace.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky