Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany

Plocha celková: 21109 m2 Číslo zakázky: 15386
Název: Prodej stavebního pozemku 21109 m2, Bžany
Celková cena: 12 665 400 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Bžany
Datum aktualizace: 12.03.2020
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody:
Celková plocha: 21109 m²

Zajímalo by Vás zainvestovat své peníze do projektu výstavby domů k bydlení a hledáte pozemek v klidném prostředí v blízkosti lesa, s výhledem na panorama lesů? Toto vše Vám nabízí pozemek na okraji obce Bžany. Zároveň budete mít velké město a napojení na dálnici D8 v krátkém časovém dojezdu. Slunný pozemek o celkové výměře 21.109 m² je dle územního plánu určen pro stavby k bydlení - samostatné rodinné domy, případně řadové domy. Pozemek je možno dle dohody a potřeby oddělit geometrickým plánem. V obci Bžany je kanalizace. Na pozemku nejsou aktuálně žádné sítě. Vedle stojí rodinný dům připojen na sítě, tedy sítě nebude problém dovést.
Nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Více informací a prohlídku Vám zajistí realitní makléřka Andrea Müllerová.

Celková plocha 21109 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky