Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1665 m2 Buš

Prodej stavebního pozemku 1665 m2 Buš

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte pozemek, na kterém si postavíte svůj vysněný domov? Je pro Vás prioritou velikost a snadný dojezd do Prahy? Možná tyto řádky budou právě pro Vás. Představuji Vám pozemek o výměře 1.665 m2, který naleznete v obci Buš, jen 2 km od Slapské přehrady a rekreačních oblastí Slapy. V této lokalitě se nachází pouze dva stavební pozemky, určené k zástavbě novým územním plánem platným od podzimu 2018. Pro příštích mnoho let se s jinými pozemky pro stavební účely nepočítá. Toto krásné místo s nádherným výhledem do okolní krajiny, se může mimo jiné chlubit nedalekým lanovým parkem, domácími hospůdkami, Slapskými cyklosteskami, nedalekou mateřskou školkou a školou ale také snadným dojezdem do Prahy, která je vzdálená necelých 30 minut.
Kolem pozemků je aktuálně vedena elektřina, voda ( možnost studny ) a veřejná kanalizace. Aktuálně je o provedení přípojek již zažádáno. Vzhledem k tomu, že sousedé mají přípojky již vyřešené a pozemek je v územním plánu obce vedený jako stavební parcela, vše bude o to snažší.
Přijďte se se mnou podívat a splňte si svůj sen ještě dnes.
Těšit se na Vás bude makléř Václav Jančík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky