Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1366 m2 Slavhostice

Prodej stavebního pozemku 1366 m2 Slavhostice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte místo pro Váš nový domov, uložení peněz před inflací nebo nákup pozemku pro Vaše děti? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Nabízíme slunný, rovinatý pozemek o velikosti 1366 m2 v obci Slavhostice, s dobrou dojezdovou dostupnost do okolních měst, jako Kopidlno ( 7.min ), Jičín ( 16.min ), Městec Králové ( 13.min ) a Nový Bydžov ( 15.min ).

Příjezd z veřejné asfaltové komunikace, další vjezd může být i ze zadní strany pozemku, není podmínkou. Váš nový dům bude napojen na přípojku el. energie, dálkový vodovod nebo studni. Jsou na hranici pozemku. Fotografie navrženého domu jsou pouze orientační.

V obci není centrální čistička odpadních vod, je třeba počítat s čističkou vlastní pro celý dům.

V klidné obci Slavhostice najdete obecní úřad, sběrný dvůr, dětské hřiště, potraviny COOP a autobusový spoj do okolních měst. V okolí můžete provozovat procházky, jízdu na kole nebo si užívat grilování, pohodu a klid.

Bude se na Vás těšit Váš realitní makléř Josef Tomášek.



Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávisle tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a aktuálních potřeb. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky