Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 1132 m2, Neumětely

Prodej stavebního pozemku 1132 m2, Neumětely

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Pokud si chcete splnit sen o novém bydlení mimo ruch velkoměsta, mám tu něco právě pro Vás! Rovinatou stavební parcelu nacházející se v obci Neumětely, okr. Beroun, umístěnou ve velmi klidné lokalitě na okraji obce.
Pozemek je určen k zástavbě rodinným domem s koeficientem zastavěnosti 15 % (169,8 m²) z celkové výměry pozemku. V současné době je již vydané stavební povolení na výstavbu RD typu bungalov 4+kk, o zastavěné ploše 119,6 m² a s užitnou plochou 96,4 m². Projekt domu včetně stavebního povolení je v ceně.
Parcela je osazena elektroměrem, je zde přípojka splaškové kanalizace s možností připojení i na kanalizaci dešťovou a vrtaná studna do hloubky 30 m. V blízké době bude v této lokalitě obec budovat i obecní vodovod.
K pozemku vede asfaltová komunikace a chodníky osazené zámkovou dlažbou.
Je odtud velmi dobrá dostupnost do Prahy, Hořovic, Dobříše, Berouna. Nejbližší nájezd na dálnici D5 Praha - Plzeň ve Zdicích (exit č. 28) je vzdálený osm minut jízdy autem.
V Neumětelích najdete krom základní občanské vybavenosti i pomník bájného koně Šemíka, který dle pověsti svým hrdinským skokem přes hradby Vyšehradu zachránil vladyku Horymíra před trestem smrti.
Zaujala Vás tato nemovitost v hostomické kotlině a povodí Litavky? Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Budu se na Vás těšit.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky