Prodej stavebního pozemku 1113 m2, Šumná

Plocha celková: 1113 m2 Číslo zakázky: 20264
Název: Prodej stavebního pozemku 1113 m2, Šumná
Celková cena: 1 060 500 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Šumná
Datum aktualizace: 09.11.2023
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 1113 m²

Máte sen o vlastním rodinném domě, který by se nacházel na klidném místě a zároveň dobře dostupný do města? Toužíte po rozlehlé zahradě, kterou můžete využívat ve všech možných směrech? Pak je právě tato nabídka určena přímo Vám!

Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o rozloze přibližně 1113 m2, který se nachází v těsné blízkosti národního parku Podyjí, Vranovské přehrady i rakouských hranic. Tento pozemek se rozprostírá na okraji obce Lesná, v katastrálním území Šumná. Jeho šířka činí 35 metrů a délka 60 metrů, což jej ideálně předurčuje pro výstavbu dvou rodinných domů s jedním nadzemním podlažím a podkrovím.

Pozemek je vzdálený 120 metrů od hlavní silnice, což zaručuje dostatečný klid a soukromí. Vynikající poloha umožňuje rychlou 15 minutovou cestu do Znojma jak automobilem, tak i veřejnou dopravou, kterou zajišťují autobusy a vlaky.

Sousedství nabízí bohaté možnosti pro volný čas a relaxaci. Rodiny i milovníci výletů budou mít radost z nedalekých turistických tras a cyklostezek vedoucích do Národního parku Podyjí. Nezapomeňte navštívit také zříceninu hradu Cornštejn, která se nachází v blízkém okolí.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k uskutečnění svých snů!

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Zástavba Obytná
Umístění Okraj obce
Doprava Silnice, Autobus
Šířka 18 m
Délka 60 m
Celková plocha 1113 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky