Prodej stavebního pozemku 1015 m2 Blovice

Plocha celková: 1015 m2 Číslo zakázky: 21961
Název: Prodej stavebního pozemku 1015 m2 Blovice
Info o ceně u RK
Adresa: Blovice
Datum aktualizace: 13.03.2024
Stavba: Rekreační chata
Zástavba: Rekreační
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 1015 m²

Máte rádi klid a soukromí? Chcete stavět, ale nevyhovují Vám parcely s domky namačkanými v těsné blízkosti u sebe? Tak právě pro Vás máme skvělou nabídku stavebního pozemku o velikosti 1015 m2 v klidné, okrajové části Blovic.

Tento pozemek je ideální příležitostí pro realizaci Vašeho snu o bydlení v přírodě se skvělou dostupností městské infrastruktury.
V místě je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, Gymnázium, OÚ, vlak, autobus, obchody, Penny market ), pošta, bankomaty, lékaři, sportoviště, koupaliště, dětské hřiště, stezky).

Pozemek je situován v klidné lokalitě na okraji Blovic. Sluncem zalitá jižní stráň s krásným pohledem na les a rybník Cecima je ideálním místem pro bydlení v přírodě a relax s rodinnou či přáteli. Velká zahrada se vzrostlými stromy uspokojí milovníky zahradničení. Součástí zahrady je podsklepená, částečně rekonstruovaná chata- možné zázemí při stavbě.

K pozemku vede zpevněná přístupová komunikace, elektrický rozvaděč a optický kabel je na hranici. Tato parcela je vhodná k výstavbě rodinného domu venkovského či příměstského typu a zastavitelná plocha pozemku je 10% ,1 NP + P. Voda bude řešena vrtem , kanalizace ČOV nebo několik desítek metrů od hranice vede městská kanalizace.

Neváhejte nás kontaktovat.

S financováním Vám pomůže majetkový a hypoteční specialista.

Stavba Rekreační chata
Zástavba Rekreační
Umístění Okraj obce
Příjezdová komunikace Neupravená
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 23 m²
Celková plocha 1015 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky