Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 87 m2 Javorová, Březí

Prodej rodinného domu 87 m2 Javorová, Březí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Krásná novostavba rodinného domu se zahradou na rovinatém pozemku v údolí vinic a slunce. Přesně takový právě nabízíme k prodeji v obci Březí.

Moderní dřevostavba domu o dispozicích 3+kk je navržena vzdušně, a přesto prakticky. Francouzská okna orientovaná jižně do zahrady prosvětlují jak kuchyni s jídelnou, tak celou společenskou část domu. V domě je zřízená klimatizace, kterou oceníte v letních i zimních měsících, stejně jako předokenní rolety. Krbová vložka pak potěší všechny, kteří se rádi zachumlají v zimě pod deku, s knížkou v ruce a užívají si příjemný zvuk praskání dřeva a společný čas strávený s rodinou. Teplo domova příjemně udržuje elektrické vytápěním pokryté dřevěnou dýhovanou podlahou.

Difúzně otevřená konstrukce domu přináší nové technologie zejména v konstrukčně-izolačních materiálech, dům je stavěn nejen designově, ale také prakticky. Bylo myšleno na úložný prostor, a to hned v několika rovinách. V ložnici se za zásuvnými dveřmi nachází šatna, v blízkosti koupelny je k dispozici technická místnost s kotlem a umístěním pro pračku, další úložné prostory se nacházejí na půdě. K domu přiléhá rozlehlá zahrada o rozloze necelých 800 m2. Nabízí tak prostor např. pro bazén, trampolínu, fotbal s dětmi anebo zahrádku. Hned zpočátku Vás zaujme gabionový plot před domem, dostatek krycích parkovacích míst jak pro auta, tak kola ve skladu hned v průjezdu.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost a vše co by vám mohlo pochybět zde, najdete v přilehlém Mikulově vzdáleného 10 min, stejně jako hranice s Rakouskem. Hromadná doprava je zajištěna autobusovým i vlakovým spojením. Rodiny i výletníci budou mít radost z cyklostezky, která protíná obec v blízkosti domu, stejně jako z přilehlých míst skvělých pro menší i větší výlety.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou. Rádi Vám pomůžeme s hyptékou na míru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky