Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 85 m2 Svratecká, Rajhradice

Prodej rodinného domu 85 m2 Svratecká, Rajhradice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

prodej rodinného domu 2+1, ul.Svratecká,Rajhradice,okr.Brno-venkov.Dům o dvou prostorných pokojích a kuchyně s jídelnou (kuchyň.linka s plyn.sporákem), s možností půdní vestavby, je vhodný pro rodinu i pár. Je napojen na všechny IS, navíc disponuje vlastní studnou na pozemku. Topení plyn.kotel a krbová kamna, které dovytváří příjemný společný prostor domu.Elektrický ohřev vody je umístěn v koupelně se sprchovým koutem,umyvadlem a WC. Dům je podsklepen, má prostornou verandu s posezením, kuchyňskou komoru. Podlahy plovoucí, lino, dlažba.
Dvůr s posezením a zahrádkou navíc disponuje vjezdem na pozemek, dílnou a dalším studeným sklepem, vhodným na uskladnění zeleniny apod.Dům je ve velmi pěkné lokalitě, v blízkosti okolní přírody, cyklostezky,Rajhradského kláštera a města Brna(dojezd cca 20 min.do centra).Zastávka bus před domem, napojení IDS JMK do Brna, pravidelné a časté spoje.V okolí obce možnost přírodního koupání, v obci základní obč.vybavenost.Kulturní i sportovní akce.MŠ a ZŠ.Parkování možné před domem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky