Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 82 m2, Skřípov

Prodej rodinného domu 82 m2, Skřípov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný dům, nebo chalupu v pěkném, klidném prostředí Drahanské vrchoviny? V tom případě by Vás mohla oslovit nabídka prodeje rodiného domu 2+1 s možností rozšíření do podkroví v udržované vesnici Skřípov, poblíž města Konice. V přízemí domu se nachází kuchyň, velká obytná místnost s krbovými kamny, sociální zařízení, sklad potravin, sauna a chodba se schodištěm do podkroví. V podkroví najdeme menší pokoj a naproti půdní prostory vhodné k vybudování další velké místnosti. Na dvorku je chladící bazén po opuštění sauny, dílna pro domácí kutily a kůlna. Před domem je postavený skleník a domácí udírna. Zahrada se studnou je okrasná i užitková a nabízí dostatek prostoru k odpočinku, nebo k dětským hrám. Mezi sousedy panují dobré sousedské vztahy. Měsíční náklady na bydlení pro dvě osoby při trvalém bydlení jsou cca 2000 Kč. Zařízení rodinného domu bude přenecháno kupujícím.
Jedinečné místo láká k procházkám okolo místních rybníků, postavených díky dotacím z EU. Přilehlé lesy si vybrali pořadatelé v roce 2008 k uspořádání Mistrovství světa v orientačním běhu na klasické trati. Dům je vhodný i k trvalému bydlení vzhledem k pracovním příležitostem v nejbližším okolí. Obec má vlastní mateřskou školu, obchod se smíšeným zbožím a do vesnice zajíždí pojízdná prodejna s chlazeným masem. Pro další podrobnosti volejte makléře Jaromíra Kubeše.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky