Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 72 m2 Chaloupkova, Kostelec nad Orlicí

Prodej rodinného domu 72 m2 Chaloupkova, Kostelec nad Orlicí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

AKTUALIZACE CENY

Hledáte klidnou lokalitu pro své vysněné bydlení s dobrou dostupností? Nabízím Vám jedinečnou možnost pořídit si dům se zahradou, venkovním posezením s udírnou na okraji Kostelce nad Orlicí, ul. Chaloupkova. K rodinnému domu náleží garáž a stodola. Vše stojí na pozemku o velikosti 527 m2.

Dům je přízemní s možností vybudování obytného podkroví. V roce 2012 byla provedená rekonstrukce střešní krytiny, plastová okna a koupelna. Jsou zde velké půdní prostory, kde je možná vestavba. Součástí domu je garáž a stodola, kterou je možné využít jako dílnu nebo relaxační zimní zahradu dle představ budoucího majitele.

Dispozice domu je 2+1, kuchyň, koupelna s velkorysým sprchovým koutem, samostatné WC, 2 obytné pokoje. Vchod do domu, kde je menší chodba, spíž, dále je zde z domu vchod do půdních prostor.
Tento rodinný dům je v původním, avšak dobře udržovaném stavu.

Dům je napojen na inženýrské sítě - elektřina 230/400V. Zdrojem vody je vodovod, je napojen na septik. V domě je topení řešeno ústředně kotlem na tuhá paliva a topná tělesa jsou závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen bojlerem. Střecha je sedlová, střešní krytinu tvoří betonová taška, okna jsou plastová z roku 2010, podlahy betonové pokryté linem a keramickou dlažbou.

Kostelec nad Orlicí se vyznačuje výbornou občanskou vybaveností, pracovními příležitostmi a dopravní dostupností vlakem i busem.

Pokud hledáte bydlení v rodinném domě na pěkném a klidném místě, ale přesto chcete zůstat ve městě, je tato nabídka přímo pro Vás.

Nemovitost je v osobním vlastnictví bez zatížení, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.
K této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek, dle zákona je proto nemovitost dočasně do jeho předložení inzerována v energ. tř. G.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky