Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 600 m2 Hlavní, Větrušice

Prodej rodinného domu 600 m2 Hlavní, Větrušice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Co byste řekli nápadu, spojit vlastní bydlení s podnikáním? Máme pro Vás zajímavou nabídku. Pár minutek od sjezdu z D8, s dojezdem 15 minut do Prahy, na návsi obce nad kaňonem Vltavy v přírodní rezervaci Větrušická rokle, čeká možná právě na Vás zajímavý objekt z konce 19. století. První nadzemní podlaží budovy nabízí přes 200m2 obytné plochy a ve druhém podlaží se současně nachází dvoupokojový byt o výměře cca 50m2. Stavebně by však bylo možné vytvořit obytné celé podkroví z rozlehlého půdního prostoru. Momentálně přízemí objektu slouží jako hospůdka pro místní i turisty, k dispozici je taneční sál pro cca 200 osob s krásným pódiem, který je stále využíván k různorodým společenským akcím. V posledních 5-ti letech byly nově vybudovány prostory kuchyně, zcela nová vzduchotechnika a elektroinstalace v části objektu, kompletní rekonstrukcí prošlo i sociální zařízení. Jistý měsíční příjem současnému majiteli generuje z ulice přístupný pronajatý nebytový prostor sloužící jako prodejna. K zajištění tepla v celém objektu slouží dva kotle na tuhá paliva s provedenou přípravou s možností napojení na plyn, v hospůdce navíc krbová kamna. Další zajímavé prostory
pro podnikavce s fantazií, naleznete ve dvouúrovňovém sklepení domu. Možnost rozšíření okolního pozemku po dohodě s majitelem. Pokud tedy hledáte zajímavé bydlení v blízkosti přírody nebo je vaším snem rodinná firma, stačí jen zvednout telefon. Své uplatnění zde může nalézt mnoho akčních podnikavců. Více se dozvíte na společné prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky