Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 60 m2 Masarykova, Rajhrad

Prodej rodinného domu 60 m2 Masarykova, Rajhrad

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný domek ve skvělé lokalitě, nedaleko Brna? Rodinný domek se sklepem a zahrádkou, který si zmodernizujete dle vlastních představ?
Pak je tento dům pro Vás ten pravý.

Nabízíme k prodeji přízemní, řadový, cihlový rodinný domek se sedlovou střechou v obci Rajhrad. Domek je dispozičně řešen jako 2+1, se samostatnou koupelnou, toaletou, komorou. V domě je zavedena elektřina, plyn, voda; kanalizace vede v chodníku před domem. Nad domem je prostorná půda vhodná k vestavbě. K domu náleží dvorek, zahrádka s přístavky na zahradní náčiní, sklep vhodný na uskladnění zeleniny, ovoce či vína.
Dům je v původním stavu, udržovaný, s novými vstupními dveřmi a novým oknem orientovaným do ulice.

Rajhrad je obec s veškerou občanskou vybaveností - mateřská škola, základní škola, praktický lékař pro děti i dospělé. Supermarket, restaurace, cukrárna.
Dopravní dostupnost do Brna bezproblémová jak autem, tak vlakem či autobusem.

Naše společnost Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky