Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 470 m2 Alšova, Jaroměř Pražské Předměstí

Prodej rodinného domu 470 m2 Alšova, Jaroměř Pražské Předměstí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V městské části Pražské Předměstí města Jaroměř nabízíme k prodeji velký dvou generační dům. Stavba má celkem tři podlaží, z toho jedno podzemní a prostornou půdu. První podlaží disponuje bytovou jednotkou 4+1, nad ní pak další 3+1, na půdě pak dvě místnosti. Dům je podsklepený, nachází se zde dva kotle, jeden na tuhá paliva a druhý plynový, kondenzační (z roku 2009). Je možno je střídat pro vytápění celého domu. V roce 2011 nová střecha a komín. Na pozemku vlastní vrtaná studna (32m). Parcela sčítá 1.414 m2. Je zde zahrada s ovocnými stromy a skleníkem. Pak ještě další stavby, jako je "chata" s dílnou, dvě garáže a samostatný objekt který může sloužit jako prostor pro vaše podnikání, celkem tři místnosti (prodejna, sklad, zázemí). Vstup do prodejny je přímo z ulice. V místě veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, sportoviště, vlakové nádraží, autobus a další..)
Objekt je postavený v roce 1962 a z větší části v původních materiálech. Odhadovaná cena rekonstrukce je cca 1,5mil. Kč. Získáte však rozlehlou nemovitost pro velkou rodinu s veškerým zázemím, či už je to vyžití na zahradě, nebo podnikání z domova. Doporučujeme osobně navštívit tuto nemovitost. Kontaktujte makléře

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky