Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 402 m2, Džbánice

Prodej rodinného domu 402 m2, Džbánice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte dům či chalupu v blízkosti přírody, kterou si můžete upravit dle vlastních představ? Pak Vás tento dům určitě zaujme. Nabízíme k prodeji samostatný RD 4+1 se zahradou, garáží, stodolou a rozlehlým hospodářstvím ve Džbánicích, okr. Znojmo.
Rodinný dům se nachází na okraji obce nedaleko lesa, a proto okolní příroda a rozmanitá krajina vybízí ke koupání, rybaření i houbaření. Díky IDS JMK je ze Džbánic skvělá dostupnost do Moravského Krumlova (12 km), Znojma (25 km) i Brna (55km).
Dům je postaven ze smíšeného zdiva (kámen+cihla) a je vhodný k rekonstrukci. V domě je zavedena elektřina, plyn i veřejný vodovod, odpad je řešený jímkou, vytápění domu plynovým kotlem a ohřev vody bojlerem.
Zahrada s hospodářstvím a stodolou jsou ideální pro chov zvířat, pěstování vlastního ovoce i zeleniny či k podnikání.
Dům bude volný okamžitě. V obci se konají různé společenské akce v kulturním domě: pouť, hody, dětský den či poslední leč, kterou mají na starosti spolky místních myslivců a hasičů. Nachází se tu obchod Jednota, dětské a multifunkční hřiště. Za další občanskou vybaveností i kulturním vyžitím se vydáme do sousedních obcí: Višňové, Trstěnice, Hostěradice či Vémyslice (pošta, MŠ, ZŠ se spoustou zájmových kroužků, hřiště, lékaři, obchody, restaurace, koupaliště, jízda na koni).

Průkaz energetické náročnosti budov bude zhotoven v průběhu prodeje. Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky