Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 380 m2, Lutonina

Prodej rodinného domu 380 m2, Lutonina

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Na krásném místě, s výhledem do okolní zvlněné krajiny a na úplném okraji obce najdete tento netradiční, rozlehlý, dřevěný dům. Velkorysou stavbu s množstvím místností, které lze využít nejen jako obytné pokoje, ale některé z nich i jako dílnu, ateliér apod.

Po vstupu do domu hlavním vchodem se ocitnete v prostorné hale odkud vede chodba na obě strany domu. Přímo za vstupní halou vstoupíte do dech beroucího obývacího pokoje, jehož součástí je také kuchyňský prostor. Obývací pokoj s kuchyní tvoří centrum celého domu, můžete odtud vyjít ven z jedné strany na zahradu, z druhé strany na zastřešenou terasu orientovanou na jihozápad. Po schodech umístěných podél stěny a vedoucích do prvního patra vystoupáte do prostoru se čtyřmi ložnicemi, ze dvou z nich lze vyjít na velkou terasu. Součástí patra je koupelna s toaletou. Ze vstupní chodby v přízemí jsou vstupy do dalších pokojů, je zde i kompletní zázemí domu. Chodba vpravo vás zavede na jednu stranu k další velké ložnici s plánovanou šatnou, naproti je koupelna s dvěma umyvadly, vanou i sprchovým koutem a toaletou. Vedle pak technická místnost se samostatným vchodem zvenku. Druhá strana chodby pak vede do dvou dalších místností a komory s již zabudovanými policemi.
Místností je v domě celkem osm, dále dvě koupelny, komora, terasa v prvním patře i v přízemí a technická místnost.

Součástí prodeje je další samostatná budova, která z jedné poloviny byla používána jako garáž, druhá polovina byla původně využívaná jako truhlářská dílna. Celková plocha pozemku činí 1100 m2.

Dům není v současné době zkolaudovaný, kolaudační řízení probíhá.
Do domu je připojena kanalizace, vodovod, elektřina. Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) nebyl ještě zpracován, proto je uvedena energetická náročnost "G".

Naše společnost Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky