Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 360 m2 Úvoz, Pozořice

Prodej rodinného domu 360 m2 Úvoz, Pozořice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Právě si prohlížíte nabídku prodeje nemovitosti s různými možnostmi využití. Pokud máte rádi výzvy a chtěli byste si pořídit originální dům k bydlení, případně i v kombinaci s podnikáním, jste na správné adrese.
V zajímavé lokalitě nedaleko od Brna nabízíme k prodeji nemovitost s pozemky o celkové výměře 660 m2, na kterých lze dle Územního plánu stavět i více RD. Na zastavěné ploše 235 m2 se momentálně nachází stavby, ty jsou však určeny spíše ke zbourání. Nemovitost nabízí možnost stavby komfortního domu, taktéž to může být příležitost pro investory s výstavbou RD. Parcely jsou rozmístěny podél silnice, což je výhodné pro využití nemovitosti k podnikání. Zadní část pozemků se hodí pro terasovou zahradu, odkud se nabízí pěkný výhled na obec Pozořice.

Na rekonstrukci nebo demolici a výstavbu nového RD nabízíme získání finanční podpory ve formě dotace, kterou jsme schopni Vám vyřídit a zajistit se 100% úspěšností. Schválení dotace a připsání částky na účet do 3 měsíců.
Dotace na nemovitost je spočítaná na 675 000 Kč.

Městys Pozořice je vzdálen asi 15 km od Brna směrem na Vyškov a může nabídnout krásné okolí, např. ze severní strany lesy Drahanské vrchoviny. Je zde veškerá občanská vybavenost (lékaři, MŠ a ZŠ, restaurace, obchody aj.) a taktéž jsou zajištěny podmínky pro rozmanité kulturní i sportovní vyžití občanů.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se na nás můžete spolehnout. Zajistíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti, a to vše komplexně, pod jednou střechou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky