Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 304 m2 Prostřední, Mladá Boleslav

Prodej rodinného domu 304 m2 Prostřední, Mladá Boleslav

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi rodinný dům ve velmi žádané lokalitě Dubce, která je součástí města Mladá Boleslav.
Dům je postaven z Porotherm cihel, střecha Bramac, zateplený se zastavěnou plochou 314 m² disponuje garáží pro dvě auta se vstupem do obytné části, zahradou s krásně upravenou zelení, stromy a keři, zavlažovacím systémem, PCO + kamerový systém, požárními hlásiči, venkovními pojezdovými vraty na dálkové ovládání a bezúdržbovým plotem. Venkovní zastřešenou terasou s krbem a udírnou a přímým vstupem z jídelny. Dům je vytápěný plynovým kotlem. Ve spodní části domu se nachází prostorná hala, obývací pokoj, kuchyň s kuchyňskou linkou z masivu, WC, koupelna se sprchovým koutem, také se zde nachází pokoj, pro hosty ,komora na potraviny. V patře hala, velký pokoj 40m² s balkonem hned vedle pracovna taktéž se vstupem na balkon. Dále ložnice se samostatným balkonem, šatna. Koupelna je ve stylu římské lázně a WC. V celém domě podlahová krytina z dubových parket. V oknech sítě, proti hmyzu v kuchyni pohyblivá. Ve třech místnostech zásuvky k připojení internetu. Nad celým domem půdní prostorný úložný prostor.
V domě již připraveny přípojky k vybudování samostatné bytové jednotky.
Zajímavostí tohoto domu jsou originální tvary místností.
V přímé blízkosti lesopark Štěpánka, do centra města 15 minut chůze, zimní stadion, Aqua centrum 12 minut chůze, 7 minut Billa a drogerie. Autem 5 minut dálnice D10, zastávka MHD 180 m od domu. V dostupné blízkosti Rezidence Štěpánka, která nabízí ordinace lékařů různých oborů. 5 minut chůze ZŠ,MŠ. Přímo v místě plavání, pro malé děti Delfínek. Do roku možnost využití optického kabelu.
Na Dubcích bude vystavěna nová ZŠ

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky