Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2 Branecká, Pardubice Svítkov

Prodej rodinného domu 300 m2 Branecká, Pardubice Svítkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte dům, který si můžete upravit podle vlastních představ? Záleží Vám na velikosti domu a počtu místností? Toužíte po bydlení v blízkosti Pardubic, kam jezdí i MHD? V tom případě je tento dům pro Vás ideální možností. Velmi oceníte zázemí, které Vám Svítkov nabízí. Zejména dva obchody v těsné blízkosti, Mateřskou a Základní školu, různá sportoviště a další vybavení obce pro pohodlný život. Ze Svítkova jezdí pravidelně linky MHD č. 8, 14, 15 a 88, které Vás dopraví téměř do každého koutu města Pardubice. Další možností vycestování je blízká vlaková zastávka. V blízkosti naleznete restaurace a hospůdky, kde můžete strávit příjemný večer s rodinou a kamarády.
Rádi si vypěstujete vlastní čerstvou zeleninu a ovoce? Velká zahrada vám tuto možnost poskytne a navíc budete mít pořád dostastek místa pro zvelebení pozemku okrasnými květinami.
Do domu lze vejít bočním vstupem nebo zastřešeným průjezdem, který vám dobře poslouží i jako garáž. Parkovat se dá bez problému i na silnici před domem.
Součástí domu je zimní zahrada, kde příjemně strávíte i chladnější večery. Dům má 2 patra a v každém naleznete vlastní koupelnu s vanou i sprchovým koutem, 2 pokoje a kuchyň. V přízemí je dokonce 2x toaleta. V 1.patře nad dílnou se nachází tzv. mancarda, kde se dají pořádat například čajové dýchanky nebo využívat jako pracovna. Výhodou jsou i 3 sklepy pro skladování potravin. V jednom z nich je kopaná studna na užitkovou vodu a ve druhém plynový kotel na vytápění domu. Určitě Vám doporučuji prohlídku domu, kde se přesvědčite o tom, že toto je pro Vás správná volba. Bude se na Vás těšit náš realitní makléř Jan Mazánek společně se svým kolegou Radimem Hláskem, který se postará o případné finacování této koupě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky