Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky

Užitná plocha: 281 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 21731
Název: Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky
Celková cena: 12 900 000 Kč

cena je včetně provize RK a právních služeb
Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Pod Vinohrady, Popůvky
Datum aktualizace: 23.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Rohový
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Pokud toužíte po domě, který vám nabídne klidné soužití a současně rychlý dojezd do velkoměsta, máme pro vás perfektní řešení.

Představuji Vám dům pod zalesněnými kopci přírodního parku Bobrava, nacházející se v obci Popůvky, kde se spojuje kouzlo přírody s pohodlím města Brna. Ačkoliv zvenku působí nenápadným dojmem, jedná se o patrový rodinný dům s velkorysým prostorem o dispozici 6+2. Tento prostor je vhodný pro pohodlné bydlení celé rodiny a díky samostatným vchodům může sloužit i jako ideální řešení pro vícegenerační domácnost nebo spojení bydlení s podnikáním. Celoročně jistě oceníte relaxační místnost se saunou, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek po náročném dni. K domu dále patří mírně svažitá zahrada o rozloze přes 400 m2, plně dostačující pro různé zahrádkářské tvoření.

Pojďme se na to podívat do detailu. Dominantou a srdcem tohoto domu je útulný obytný prostor s kuchyní, který se stane centrem rodinných setkání. Teplo domova tu příjemně udrží podlahové vytápění, německá akumulační kamna v patře. Krb pak potěší všechny, kteří se rádi zachumlají v zimě pod deku, s knížkou v ruce a užívají si příjemný zvuk praskání dřeva a společný čas strávený s rodinou. Dům vám poskytne příjemnou teplotu i během letních měsíců, a to díky tepelnému čerpadlu a klimatizačním jednotkám. Ranní kávu si nejlépe vychutnáte při východu slunce na uzavřeném dvoře přístupném rovnou z kuchyně a máte tu naprostý klid a soukromí. V domě najdete i dostatek úložných prostor, jelikož dům nabízí praktickou komoru v přízemí pro zásoby do kuchyně a sklep pro zavařeniny z vlastní zahrádky.

Přestože se nacházíte v klidné lokalitě, díky výbornému přístupu na dálnici D1 jste během 10 minut v centru Brna. Pokud nechcete řídit, využijte přímého autobusové spojení do Campusu v Bohunicích či Starého Lískovce, odkud dále navazuje MHD.

Máte rádi přírodu? V okolí je skvělé místo pro dobití baterek, jen 10 minut chůze do lesa se psem nebo procházka kolem místních rybníků vám pomůže načerpat energii z okolního zeleného ráje.
Nyní je ta správná chvíle proměnit své sny o dokonalém bydlení ve skutečnost. Přijměte naše pozvání na prohlídku.

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Typ objektu Rohový
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ano
Balkón Ano
Plocha balkónu 12 m²
Parkování Ano
Terasa Ano
Sklep Ano
Plocha sklepa 6 m²
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha zastavěná 185 m²
Plocha užitná 281 m²
Plocha podlahová 227 m²
Plocha pozemku 712 m²
Plocha zahrady 408 m²
Rok rekonstrukce 2021
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky