Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 232 m2 Hustopeče nad Bečvou

Prodej rodinného domu 232 m2 Hustopeče nad Bečvou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodáme RD 4+1 se zahradou, stojící na klidném místě nedaleko centra Hustopečí nad Bečvou. Dům, který prošel částečnou rekonstrukcí, sestává v přízemí ze dvou pokojů, kuchyně, chodby, koupelny a WC. Z obýváku pak vedou schody do podkroví, kde jsou další dva prostorné pokoje. V navazujícím objektu bývalé stodoly je kotelna, dílna, garáž pro dva automobily a prostorná půda.

Objekt je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, na pozemku je i vlastní studna. Elektřina 230/400V (dva tarify), plyn je přiveden na hranici pozemku. V části domu jsou osazena plastová okna. Vytápění je řešeno ústředním topením na tuhá paliva. V obýváku jsou navíc krbová kamna, teplou vodu ohřívá elektrický bojler. K domu náleží i pozemek o celkové výměře 678 m2.

Městys Hustopeče nad Bečvou je vyhledávaným místem pro bydlení, je zde školka, škola, lékař, pošta, několik obchodů, lékárna, kulturní dům, sportovní areál a další služby. Velice pěkná lokalita s dobrou dopravní dostupností autem, vlakem nebo autobusem do Hranic, Valašského Meziříčí nebo Nového Jičína. Nedaleko je také vyhledávaný rekreační areál Hustopečské štěrkopísky.

V případě potřeby Vám naši specialisté zajistí vhodný způsob financování s příznivou úrokovou sazbou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky