Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 224 m2, Útvina

Prodej rodinného domu 224 m2, Útvina

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu se stodolou a vlastním lesem. Dům se nachází v klidné a malé vesnici Sedlo spadající pod obci Útvina. Dům má dvě bytové jednotky s vlastním elektroměrem a lze tudíž využít i např. jako vícegenerační bydlení. Voda je zajištěna z obecního vodovodu a na pozemku se také nachází vlastní studna, která je využívána jen jako užitková voda. Vytápění je zajišťováno elektrickým kotlem.

V nedaleké obci Útvina najdete veškerou občanskou vybavenost např. mateřskou a základní školu, obchod, restaurace a poštu. Dopravu ve vesnici zajišťuje autobusová linka.

Prostorný dvůr je příležitostí k odpočinku. Na dvoře najdete nově vybudovanou pergolu a v zadní části ohniště. K výletům vybízí nedaleké rybníky kolem vesnice a také CHKO Slavkovský les.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky