Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 221 m2 Klánovická, Úvaly

Prodej rodinného domu 221 m2 Klánovická, Úvaly

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivně nabízím k prodeji RD 6+2 v atraktivní lokalitě a zároveň klidné části obce Úvaly. Dům je před rekonstrukcí a nabízí různé varianty způsobu využití. Hledáte-li možnost dvougeneračního bydlení, tato nemovitost ji poskytuje, varianta rozdělení na dvě bytové jednotky s dispozicemi 3+1 je jednou z možností. Zároveň lze ale velmi dobře upravit i pro účely bydlení jedné rodiny. Cihlový dům disponuje užitnou plochou 221 m2. Zahrnuje 3. podlaží a je kompletně podsklepen. Sklep disponuje 4 místnostmi. Přízemí nabízí vstupní chodbu, koupelnu, ložnici, obývací pokoj, kuchyň a jídelnu , v horní části domu je zajímavě řešená místnost s postranními oddělenými částmi, ložnice , menší kuchyň v otevřeném prostoru, jídelna, koupena s WC a balkón.
Dům je napojen na veškeré IS, má ústřední vytápění elektrickým kotlem, zároveň je k dispozici kotel na tuhá paliva, ohřev vody elektrickým bojlerem, elektroinstalace 230/380, připojeno na městský vodovodní a kanalizační řád. Venkovní prostory nabízí krásnou zahradu o rozloze 990 m2 , situovanou směrem od silnice, tudíž nabízí klidné místo pro relaxaci a odpočinek.
Dalším pozitivem je výborná dopravní dostupnost, nedaleko od domu je vlakové nádraží s přímým spojem do Prahy (25 min do centra), MHD, autobusy. Je zde i veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchody, lékaři, koupaliště , sportoviště, cyklistické stezky). Další příjemný bonus nabízí poloha uprostřed zeleně a lesů, několika rybníků a malebných parků.
Veškeré informace o obci na www.mestouvaly.cz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky