Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 215 m2 Užhorodská, Jihlava Horní Kosov

Prodej rodinného domu 215 m2 Užhorodská, Jihlava Horní Kosov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ráda bych vám představila prodej nového rodinného domu v lukrativní části Jihlavy Rezidence Kaskáda na Horním Kosově. Dům vám vyjde vstříc velkou užitnou plochou, garáží, bazénem a možností relaxace na pozemku 946 m2.

Novostavba koladuovaná 7/2015 má obytnou plochu 215 m2. K dispozici 5+kk zde dále naleznete 2 koupelny, 3x oddělené wc, šatny, technické místnosti, kutilskou dílnu, příprava na druhý kuchyňský kout, další úložné prostory na pochozí půdě. Dispozice domu byla navržena tak, aby dům mohl sloužit i jako dvougenerační s oddělenými vchody.

Průkaz energetické náročnosti splňuje třídu B. Elektroinstalace je koncipovaná pro inteligentní dům, který můžete ovládat pomocí telefonu. Stavba systém Heluz 50 cm opatřená termoomítkou, příprava na alarm, pro topení a ohřev vody slouží plynový kondenzační kotel s akumulační nádrží, dále krbová vložka s teplovodním výměníkem, okna trojskla, podlahy velkoformátová dlažba s podlahovým vytápěním a PVC. Dveře v celém domě domě jsou vyrobené na zakázku. Dům je v perfektním stavu, bylo o něj velmi dobře pečováno. Nutné investice jsou pouze do kuchyňské linky a dokončení schodiště, které si vyberete dle vlastního vkusu.

Krásná udržovaná zahrada vám vyjde vstříc, jak okrasnou zelení, tak záhony pro pěstování zeleniny, za domem se nachází dřevěný zahradní domek se zděným a zatepleným podsklepením. Terasa s markýzou a posezením a v neposlední řadě zastřešený bazén 6 x 3 m s protiproudem a slanou vodou a vedle něj praktická sprcha.

Koupě této novostavby je ještě stále osvobozena od daně z nabytí nemovitých věcí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky