Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Obrataň

Prodej rodinného domu 200 m2, Obrataň

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rádi byste žili obklopeni přírodou na kraji poklidné obce v malebné krajině na rozhraní Jihočeského kraje a Vysočiny? Pak Vás jistě osloví právě tento rodinný dům, který exkluzivně nabízíme.
Rodinný dům pochází z roku 1912, zkolaudován byl v roce 1962 . Celková plocha pozemku je 1499 m2, z čehož zastavěná plocha činní 287m2. Užitná plocha domu je cca 200m2.
Před 20 lety byla provedena částečná rekonstrukce, zahrnující novou elektroinstalaci v přízemí domu, opravu vnější fasády, podlahu a omítky v přízemí, výměru všech oken a sanaci sklepních prostor.
Dům je podsklepen, přiveden je plyn (HUP na fasádě) i elektřina, odpadní vody jsou svedeny do obecní kanalizace a voda je napojena na městský vodovodní řád. Na zahradě je původní kopaná studna určená pro zálivku. Vytápění je momentálně lokálními topidly na tuhá paliva jednotlivě v místnostech (2 komíny). Jako budoucí zdroj tepla pro centrální vytápění se nabízí plynový kotel, tepelné čerpadlo nebo krbová kamna/vložka s výměníkem. Ohřev vody je v současnosti realizován pomocí elektrického bojleru.
V přízemí domu se nachází 4 místnosti – kuchyň, obývací pokoj, 2 ložnice + koupelna a WC. V podkroví domu jsou 2 místnosti a celé podkroví je připraveno k rekonstrukci a možnému vybudování nových místností. Současná střecha je z původních pálených tašek ve stavu odpovídajícímu stáří objektu.
Samotná obec se rozkládá na 3200 ha, leží v nadmořské výšce 574 m n.m. a žije zde 817 obyvatel. I přesto je zde standardní občanská vybavenost – MŠ, ZŠ (1.-5.třída), Obecní úřad, praktický i zubní lékař, prodejna smíšeného zboží a čerpací stanice.
Dalším pozitivem jsou i volnočasové aktivity jako je turistika, cykloturistika, běžecké lyžování. Přímo obcí prochází cyklostezka (trasa 1185 z Černovic do Pacova). Oblíbenou turistickou atrakcí je úzkokolejná trať o délce 46km z Obrataně do Jindřichova Hradce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky