Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 190 m2 Mírová, Golčův Jeníkov

Prodej rodinného domu 190 m2 Mírová, Golčův Jeníkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům, ve kterém se nachází bytová jednotka o dispozici 3+1, CP 84 m2 a nebytový prostor sloužící k podnikání o CP 96 m2.

Umístění nemovitosti v centru města skýtá řadu benefitů - rodina s malými dětmi jistě ocení bezprostřední blízkost MS a ZS. Soukromí a prostor pro relaxaci naleznete na prostorném nádvoří ve vnitrobloku a zahradě. Golčův Jeníkov nabízí plnou občanskou vybavenost a velmi dobrou dopravní dostupnost (vlak, autobus). Nízkou hustotu dopravy zajišťuje obchvat města.

Světlý a dostatečně prostorný byt s vysokými stropy je po kompletní rekonstrukci (elektroinstalace, voda, odpady, dlažba, obklady, podlahy, kuchyňská linka ) a jeho umístění v 1. NP poskytuje nerušené bydlení. Byt disponuje vstupní chodbou, kuchyní, obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, koupelnou a samostatným WC. Ohřev vody je řešen boilerem.

Přízemí domu je využíváno jako nebytový prostor sloužící k podnikání, disponuje třemi místnostmi, dvěmi sociálními zařízeními, skladem a technickou místností. Nový majitel může tyto prostory využít dle svého uvážení.

Doporučujeme osobní prohlídku. Zajištění nejvýhodnějšího financování je pro nás samozřejmostí. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky