Prodej rodinného domu 188 m2 Jiráskova, Týn nad Vltavou

Užitná plocha: 188 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22169
Název: Prodej rodinného domu 188 m2 Jiráskova, Týn nad Vltavou
Celková cena: 3 990 000 Kč
Adresa: Jiráskova, Týn nad Vltavou
Datum aktualizace: 24.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění:

Nabídka prodeje rodinného domu v malebném městě Týn nad Vltavou v ulici Jiráskova. V přízemí domu se nachází obytná část o výměře 72 m2 a oddělená samostatná místnost s vlastní toaletou o výměře 21 m2. Možnost dalšího rozšíření je půdní prostor, kde je možné vytvořit další obytnou část o přibližné výměře 95 m2. Díky tomu dům nabízí skvělý potenciál pro přizpůsobení podle vašich představ a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro celou rodinu. K nemovitosti dále patří prostorná stodola, která může sloužit jako místo pro vaše záliby, dílnu nebo lze zvážit její další využití. U domu je také zahrada s bazénem a pergolou, která nabízí spoustu prostoru pro zahradničení a relaxaci.

Voda je zajištěna z obecního vodovodu a odpad je řešen do veřejné kanalizace. Vytápění je aktuálně zajištěno automatickým kotlem na tuhá paliva se zásobníkem. Teplou vodu ohřívá elektrický bojler. V domě jsou udělány betonové podlahy a dlažba. Elektrika v domě je v mědi a proběhla také výměna rozvodů topení. Dále nové dveře, plastová okna a střecha je stará cca. 12 let.

Týn nad Vltavou je malebné město ležící u řeky Vltavy, nabízející kombinaci bohaté historie a krásné přírody. Město je známé svým historickým jádrem s malebnými uličkami, zachovalými památkami a atmosférou, která přitahuje milovníky klidu. Pro každodenní potřeby a volný čas je zde veškerá občanská vybavenost. V okolí najdeme např. mateřskou školku, základní školu, knihovnu, dětská hřiště, obchody, restaurace, kino, kavárny, úřady atp. Pro sportovní vyžití je ideální nedaleký sportovní areál s prostornou halou, skate parkem, hřištěm a tenisovými kurty. Pro procházky a odpočinek jsou ideální Bedřichovo sady s výjimečným otáčivým hledištěm a stezky podél řeky Vltavy. Dopravu v Týně nad Vltavou zajišťují městské autobusové linky.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ano
Výtah Ne
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet, Satelit
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 210 m²
Plocha užitná 188 m²
Plocha pozemku 492 m²
Plocha zahrady 204 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky