Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2 Mastného, Ostrava Slezská Ostrava

Prodej rodinného domu 180 m2 Mastného, Ostrava Slezská Ostrava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Plánujete velkou rodinu anebo ji už máte a sháníte pro ni vlastní, opravdu prostorné bydlení v jedné z nejlukrativnějších lokalit Ostravy? Nebo snad hledáte prostory pro svoji firmu na atraktivním místě, ve strategicky výhodné oblasti? A co takhle mít obojí a spojit podnikání s bydlením ve vlastním domě? Máte rádi výzvy a nechybí Vám chuť přebudovat něco k obrazu svému?
S radostí Vám blíže představím a ke koupi nabídnu samostatně stojící dvoupodlažní dům v jedné z nejžádanějších lokalit Slezské Ostravy na ulici Mastného. Původní dispozice domu byla navržena na dvě stejné poloviny, včetně samostatných rozvodů plynu a vody s vlastním sociálním zázemím. V 1.NP se nachází dvě bytové jednotky 2+1 a ve 2.NP se nachází tři samostatné pokoje, dva podkrovní pokoje a dvě půdní komory. Budova je celá podsklepená a určená ke kompletní rekonstrukci, takže si dispozici můžete navrhnout a upravit dle vlastních představ.
Veškeré inženýrské sítě v domě, dostupnost městské hromadné dopravy a občanská vybavenost.To jsou faktory, které jistě rádi uvítáte.
Na závěr jsem si pro Vás ponechala tu největší lahůdku a tou je nádherná, čtvercová, vzrostlá zahrada o rozloze 950m². Tento kus oázy klidu a pohody Vám dá pocítit krásu přírody i přesto, že se stále budete nacházet v centru velkoměsta. Dostatečná vzdálenost okolních domů a vzrostlé túje podél pozemku Vám dopřejí soukromí a naprostý klid během dopřávání si ranní kávy, odpoledního relaxu při čtení knihy či večerního grilování s rodinou nebo přáteli. Zaujala Vás tato nabídka? Domluvte si se mnou prohlídku, na které Vás nemovitostí provedu a seznámím s podrobnostmi. Samozřejmostí je vypracování nezávislého financování na míru dle Vašich požadavků a možností.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky