Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 156 m2 Zdenky Havlíčkové, Rakovník

Prodej rodinného domu 156 m2 Zdenky Havlíčkové, Rakovník

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rodinný dům v prémiové lokalitě, velkorysý pozemek, potenciál úžasného bydlení i kvalitní investice. Tak prodeji právě takovéto nemovitosti se nyní věnujeme.

Dům se nachází v krásné lokalitě Vinohrad jen pár kroků od centra Rakovníka. Nemovitost z dvacátých let minulého století procházela postupem času průběžnou údržbou a rozvojem. V domě započala v loňském roce kompletní rekonstrukce a nyní jsou hotové všechny přípravné popř. bourací a vyklízecí práce. Interiéry byly zbaveny starých rozvodů, omítek a podlah a vše je tedy nachystáno k tomu, aby noví majitelé realizovali rekonstrukci zcela dle svých představ.

Velkorysý pozemek s rozlohou celkem 418m2 nabízí mnoho možností jako výstavbu garáže, bazénu, pergoly s posezením apod. V součtu 3 podlaží s celkem 156m2 užitné plochy poskytují možnost budoucího vlastního luxusního bydlení a stejně tak i variantu rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky.
Všechny přípojky inženýrských sítí jsou v tomto případě samozřejmostí.

Pokud hledáte své vlastní budoucí vysněné bydlení nebo příležitost jak dlouhodobě investovat prostředky v této dnešní turbulentní době, pak právě pro Vás může být tato nemovitost zajímavá.

Připravili jsme pro Vás i 3D prohlídku obou nadzemních podlaží rodinného domu.

Zejména výhled na královský Rakovník z terasy a druhého podlaží je přímo úchvatný. Neváhejte se virtuálně po domě projít a kontaktovat nás.

V případě více zájemců o koupi nemovitosti si prodávající vyhrazují právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou kupní ceny.

Osobně se na Vás bude těšit na prohlídce Ing. Miroslav Veverka

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky