Prodej rodinného domu 155 m2, Zájezdec

Užitná plocha: 155 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22333
Název: Prodej rodinného domu 155 m2, Zájezdec
Celková cena: 8 995 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Zájezdec
Datum aktualizace: 13.04.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Naprosto okouzlující pocit pohody a spokojenosti, tak přesně tak bych popsal první pocity po vstupu do uzavřeného dvora této nemovitosti. Dokonale posekaný trávník, bazén v zemi pro letní osvěžení a příjemné zázemí pro grilování a posezení jak s rodinou, tak s přáteli pod krásnou pergolou.
Tohle všechno můžete vidět na dvoře domu.

Po tak nádherně udržovaném okolí domu jsem se těšil dovnitř domu. Vstupuji do domu a hned ve vstupní chodbě si můžu vybrat, jestli půjdu doleva a projdu přízemí domu nebo doprava po schodech nahoru do podkroví. Vydávám se do přízemí s tím, že si podkroví nechám na konec. Přecházím do další dalo by se říct chodby a vlevo se mi odhaluje veliký prostor obývacího pokoje, kde je i jídelní kout. Z druhé chodby můžu vstoupit dveřmi do koupelny, kde je dvojumyvadlo a sprchový kout. Přes koupelnu se prochází do WC, kde je prostor i pro pračku. Koupelna s WC je ve velmi příjemných tónech modré barvy. Je zde i okno pro větrání, které do koupelny pouští denní světlo. Vracím se do druhé chodby a pokračuji průchodem proti obývacímu pokoji a přicházím do kuchyně. Kuchyně je v moderním stylu a představuji si jak zde vařím. V kuchyni jsou 2 okna, takže tu člověk rozhodně nemá pocit, že by byl někde zavřený za trest u plotny. Naopak by mě vaření v takové kuchyni těšilo. Výklenek kam se vešla americká lednice krásně dodává pocit duchu nadstandardního prostoru. Přes kuchyň procházím další chodbou a míjím po levé straně prostornou šatnu, kam se toho vejde opravdu hodně včetně doplňků. Takovou šatnu jsem si vždycky přál místo uzavřených skříní říkám si tak pro sebe. Hned vedle šatny dalším průchodem je ložnice, kde je prostor pro veliké letiště a myslím si že by se sem vešla i komoda třeba s televizí, když by někdo chtěl. Okno s výhledem do druhé zahrady nemusí být jediným oknem v této místnosti. Majitel zde plánoval i balkonové dveře, které si na poslední chvíli rozmyslel a je tak možnost tento záměr lehce dokončit. Při představě ranního vstávání a vyjití balkonovými dveřmi rovnou do zahrady za domem, je přesně to čím chce každý začínat každý nový den. Za ložnicí se nachází chodba, která slouží pro průchod na zadní zahradu domu. Chodba je natolik široká, že zde majitelé vytvořili regály a skladují tu spoustu potravin. Tento prostor chybí ve většině domácností povzdechnu si. Z chodby se může vstoupit do druhé části domu, kde je příprava na infra saunu. Díky možnému napojení na komín zde může být také sauna finská. Tento prostor bych celkově nazval jako wellness, protože je tu i vstup do vytvořené místnosti, kde je přesně to co každý z nás potřebuje a to je v dnešní době pravidelný relax. K tomu Vám zde pomůže vnitřní vířivka a prostor doladění přesně pro tento účel. Odsud se Vám rozhodně chtít nebude. Poslední místností hned vedle wellness je odpočívárna, která může v zimním období posloužit k relaxu a posezení u ohně v krbu V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ano
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ano
Terasa Ano
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ano
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu ČOV pro celý objekt
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice
Plocha zastavěná 200 m²
Plocha užitná 155 m²
Plocha pozemku 906 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky