Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 150 m2, Sepekov

Prodej rodinného domu 150 m2, Sepekov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sníte o klidném celoročním bydlení? Hledáte dům, který si můžete uzpůsobit svým představám a zrealizovat si své útočiště podle svého? Chcete bydlet ve velkoměstě, ale o víkendu si dopřát relaxaci a procházky v přírodě? Pokud je vaše odpověď ano, máme pro Vás rodinný dům na konci obce Sepekov,s pozemkem o celkové výměře 1050 m², zastavěná plocha domu 112 m² zastavěná plocha kůlny 68 m², která je z části podsklepena. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům v původním stavu. Dům je vhodný k rekonstrukci. Střecha je původní pozinkovaný plech. V domě byla v roce 2015 dána plastová okna a litinový kotel značky Viadrus na tuhá paliva. Dům je napojený na městský vodovod a kanalizaci. Plyn je přiveden ke hranici pozemku.Dispozice domu: přízemí: 1+kk, obývací pokoj, kuchyň, WC, sklep, garáž, kotelna.
patro: 3+1, obývací pokoj,kuchyň, pokoj,ložnice, WC, koupelna - vhodná k rekonstrukci.
V dosahu veškerá občanská vybavenost (autobus, vlak, obchod, pošta, škola, školka, zdravotnické středisko). Součastně nabízím možnost bezplatného finančního poradenství včetně porovnání a konečného výběru bankovního ústavu naším finančním specialistou. Těšit se na Vás bude Realitní makléřka Pavlína Bělohlávková.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky