Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 143 m2 Na Kukačce, Rokycany

Prodej rodinného domu 143 m2 Na Kukačce, Rokycany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Vlastní oáza klidu, nádherné místo, bez nutných investic a mnoho dalšího……… Ano, takto můžeme charakterizovat v několika bodech Váš nový domov, polovinu dvojdomu, který najdete v Borku u Rokycan.
Už při příjezdu do ulice na Vás dýchne klidná atmosféra této lokality. Tento pocit se jen znásobí, jakmile uděláte prvních pár kroků po zahradě, která působí útulně a najdete zde příjemné soukromí včetně parkování. Při pohledu na dům ze zahrady si všimnete rozsáhlé rekonstrukce, která zde proběhla.
Vnitřek domu je krásně prosvětlený i díky spojení obývacího pokoje a kuchyně. Zde se budete cítit spokojeně jak při pohledu do zahrady nebo na hořící krb, který Vám dodá teplo pro celý dům. Velkou výhodou vnímám ložnici v přízemí domu se vstupem z chodby. Co člověk nepřehlédne, jsou velké prosklené dveře mezi chodbou a obývacím pokojem. Druhé podlaží domu nabízí dva pokoje a WC, proto zde najde dostatek prostoru i početnější rodina.
A je libo sklep? Z chodby v domě vedou schody do sklepa, který je skvělý pomocník pro uchovávání nejen potravin.
Pro kutily nebo skladování dalších potřebných věcí, najdete na zahradě zděný domek.
Pro podtržení komfortu jen malá informace o tom, že hlavním zdrojem vytápění je plynový kotel.
Už si dokážete představit, že právě vy se stanete hrdým nový majitelem tohoto rodinného domu? Pokud ano, neváhejte, a ještě dnes si domluvte prohlídku. Váš realitní makléř Petr Řeřicha

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky