Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 136 m2, Sivice

Prodej rodinného domu 136 m2, Sivice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej rodinného domu v Sivicích, okres Brno-venkov
Prostorný a kvalitně postavený dům (rok výstavby 1987) má v přízemí garáž a samostatnou bytovou jednotku 1+1 s WC a koupelnou. V patře je další bytová jednotka 4+1 s pěknou rekonstruovanou koupelnou. Celý dům je průběžně modernizován, jsou zde již plastová okna, částečně nové rozvody elektřiny, v několika místnostech plovoucí podlahy, nová garážová vrata na dálkové ovládání.
Topení řešeno kotlem na ekobrikety, ale je zde i plynový kotel. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
Celý dům je podsklepený, je zde prádelna, kotelna, sklad, komora, technická místnost. Na půdě možno vybudovat půdní vestavbu. Přes garáž můžeme vjet do dvora, kde lze zaparkovat několik aut. Dále jsou zde hospodářské budovy, dílna, sklad, udírna s klidným posezením a terasovitá zahrádka. Vše je čisté, vyklizené a připravené pro nového majitele. Uvolnění do čtyř měsíců.
Nemovitost lze využít pro dvougenerační bydlení nebo bydlení spojené s podnikáním.
Obec Sivice leží 15km od Brna a je dobře dostupná v rámci IDS. Občanskou vybavenost tvoří základní a mateřská škola, tělocvična, sportovní areál, dětské hřiště, prodejna potravin i restaurace. V obecním domě se sídlem obecního úřadu se pořádají různé kulturní a společenské akce.
S financováním nemovitosti vám poradí náš zkušený hypoteční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky