Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 130 m2, Nová Ves

Prodej rodinného domu 130 m2, Nová Ves

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLEJTE!

Dům v Nové Vsi u Nelahozevsi (okr. Mělník) je jedinečný svou univerzálností. Stavba z roku 2010, postavená na pozemku o celkové výměře 781m2 je svou dispozicí vhodná pro jakékoliv složení svých obyvatel. Spodní patro je tvořené velkým obývacím prostorem s krbem a kuchyňskou částí a na příležitostné umytí se zde nachází koupelna se sprchovým koutem. Pod schody je zázemí, používané jako komora, v jehož zadní části je elektrický kotel, starající se o vytápění a ohřev vody pro celý dům.

Kuchyň disponuje velmi kvalitní a kapacitně naprosto velkoryse řešenou kuchyní na míru od firmy XXXLutz, v případě zájmu je možné domluvit i přenechání americké lednice. Myčka, digestoř svedená do ventilace, indukční plotna a velká pracovní plocha jsou hlavní dominanty této moderní a nadčasové linky.

Z kuchyňské části se širokým půlobloukovým průchodem dostanete do obývacího pokoje, kterému dominuje krb. Posezení u krbu v zimních měsících dotváří příjemnou útulnou atmosféru, ale i v létě jistě své využití najde. Prosklenými francouzskými dveřmi z obývacího pokoje vstoupíte na dlážděnou zastřešenou terasu, otevřenou do prostorné zahrady.

V patře jsou tři samostatné ložnice, z nichž dvě disponují vestavěnými skříněmi na míru. Na ploše odpovídající téměř dalšímu pokoji se nachází prostorná koupelna s hydromasážní vanou pro dvě osoby.

Nad ložnicemi je ještě cca 1m vysoká pochozí půda, poskytující dostatek úložného prostoru na méně často užívané věci.

Vedle domu je uzamykatelná garáž a před garáží dlážděný prostor dostatečný na zaparkování dalších dvou vozů. Vjezdová brána na pozemek je motorová s dálkovým ovládáním.

V obci se nachází základní vybavenost, je zde večerka, mateřská škola a obecní úřad i čerpací stanice. Podrobnější info najdete na https://www.nova-ves.cz/o-obci/

Po dálnici dojedete do Prahy za 20 minut, zastávka bus je na návsi, vlak je od domu vzdálený 1,5 km.

Nejlevnější hypotéku zajistíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky