Prodej rodinného domu 125 m2, Karlovy Vary

Užitná plocha: 125 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22281
Název: Prodej rodinného domu 125 m2, Karlovy Vary
Celková cena: 3 990 000 Kč
Adresa: Karlovy Vary
Datum aktualizace: 02.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Řadový
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Představuji vám atraktivní bydlení v novostavbách, v klidné a žádané lokalitě Rosnice.
Nabízím vám k prodeji nízkoenergetický řadový dům v Rosnicích u Staré Role. Tento pasivní dům je navržen pro komfortní a současně udržitelné bydlení v budoucnosti. Tato etapa projektu nabízí řadové rodinné domy o dvou podlažích s různou rozlohou pozemků, je tak možnost si vybrat vyhovující rozlohu a umístění (rozlohy pozemků jsou uvedeny ve fotogalerii). Ke každému domu náleží zahrada. Dispozice domů jsou 5+kk o celkové podlahové ploše 125 m2.
V 1.NP nalezneme prostorný obývací pokoj s kuchyní a vstupem do zahrady, pokoj, technickou místnost, WC a sklad. V 2.NP se nachází 3 samostatné ložnice, prádelna, šatna a koupelna s WC.
Tyto varianty s uvedenou cenou obsahují uzavřenou hrubou stavbu. Domy jsou již ve výstavbě, hrubá stavba by měla být v červnu a dokončení výstavby domů je plánováno na 4Q/2024.

Po celou dobu výstavby bude váš dům odborně veden autorizovaným inženýrem na pozemní stavby. Díky vlastní projekci je zde možnost libovolné úpravy vašeho RD dle vašich požadavků. Možnost vlastní variace interiérového vybavení dle vašich požadavků. Popis vybavení detailně specifikují při osobním jednání.

Specifikace:
RD 1- pozemek 528 m2, cena 4.490.000,-Kč
RD 2- pozemek 303 m2, cena 4.190.000,-Kč
RD 3- pozemek 251 m2, cena 3.990.000,-Kč


Stavbu domu si lze vybrat na více variant-1.varianta uzavřené hrubé stavby, 2. varianta k dokončení, varianta 3. na klíč a varianta 4.na klíč DELUX. Veškeré možnosti vám ráda sdělím na osobní prohlídce.

Uzavřená hrubá stavba obsahuje : kompletní inženýrské sítě, rozvody inženýrských sítí pod základovou deskou, protiradonové odvětrání pod základovou deskou, odvětrání radonu nad střechu objektu, základovou desku, hydroizolaci 1.NP pod zdmi ve 2 vrstvách, kompletní vyzdívky obvodových, středních nosných zdí a příček, ŽB monolitické schodiště, kompletní střešní konstrukce včetně okapů a svodů, hromosvod, KZS- venkovní zateplovací systém včetně omítky, venkovní výplně otvorů, kastlíky pro žaluzie zabudované do KZS, komín, štěrkový příjezd k domu bez obrubníků a dlažby, geometrický plán. V ceně není zahrnut elektroměr, vodoměr.

Tyto domy budou ideální volbou pro každého, kdo touží strávit život v tichém prostředí obklopeném krásnou přírodou, s dojezdovou vzdáleností 1 km do Staré Role, do centra města 3 km.

V případě zájmu o více informací či osobní prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Ve výstavbě
Zástavba Obytná
Typ objektu Řadový
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ne
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 20 m²
Terasa Ano
Plocha terasy 20 m²
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Plocha zastavěná 63 m²
Plocha užitná 125 m²
Plocha podlahová 125 m²
Plocha pozemku 251 m²
Rok výstavby 2023
Rok kolaudace 2024
Třída energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky