Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 122 m2, Loket

Prodej rodinného domu 122 m2, Loket

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sníte o místě k bydlení nebo relaxaci v rekreační lokalitě Nadlesí pouhé 3 km pěšky od Loktu a v dosahu 20 minut z Karlových Varů? Tak je tato nemovitost určena právě Vám. Nabízíme k prodeji dům s obytnou dispozicí 4+1 a velkým sklepem, dům, který je možno využít k rodinnému bydlení nebo jako rekreační nemovitost pro setkávání se s rodinou a přáteli. Dům je po celkové rekonstrukci realizované v roce 2018 ve výborném technickém stavu. Voda obecní i studniční, kanalizace řešena formou jímky. V ceně projekt na vlastní čističku s rozpočtem 50.000 Kč před CV19. Celková plocha pozemku činí 6150 m2. Pozemek o velikosti 5312 m2 není oplocený a je připraven k využití např. pastvy ovcí se schváleným stavebním povolením na stavbu dřevostavby (např. salaše). Nadlesí, část obce Loket se nachází ve vzdálenosti měst - Karlovy Vary 19 km, Sokolov 15 km, Horní Slavkov 5 km.

Budu se těšit na Vaši osobní návštěvu.

Financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme přes úvěrového specialistu Fincentrum & Swiss Life Select a.s. přímo dle Vašich možností a představ.

Doporučuji prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky