Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 117 m2 Rusko, Kouřim

Prodej rodinného domu 117 m2 Rusko, Kouřim

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bydlení uprostřed přírody, přitom v moderním a komfortním domě a navíc nedaleko historického města Kouřim, to vše v sobě skrývá tento dům. Bungalov postavený v roce 2016 na 150 m², obklopený travnatou zahradou o téměř 1000 m², s bazénem, prostorem pro parkování až čtyř aut a zahradním domkem.

Uvnitř domu najdete 4 ložnice, z nichž ta největší disponuje prostornou vestavěnou skříní a vlastní koupelnou s velkorysým sprchovým koutem. Další úložné prostory najdete v centrální chodbě a v zádveří hlavního vstupu.

V obývacím pokoji s kuchyňským koutem o velikosti úctyhodných 50 m² je myšleno jak na velký jídelní stůl, u kterého se sejde celá rodina, tak odpočinkovou či obývací zónu k televizi, tak i kout pro využití například jako pracovní. Moderní kuchyňská linka disponuje všemi vestavěnými spotřebiči, včetně americké lednice, digestoře, indukční plotny či pečící trouby. Zároveň má dostatečnou pracovní plochu i pro vášnivé kuchaře či kuchařky, stejně jako dostatek úložných prostor. Z obytné zóny se prosklenými francouzskými dveřmi dostanete buď přímo na zastřešenou terasu, nebo druhými dveřmi před dům, odkud je to již jen pět kroků do bazénu.

Dům je vytápěn podlahovým topením z elektrického kotle, o ohřev vody se stará bojler. Voda je dodávána z vlastní vrtané studny o hloubce 29 metrů, odpady jsou řešeny vlastní čističkou a trativodem. Podlahy jsou v obytných místnostech vinylové, v sanitárních je keramická dlažba.

Jedná se o bungalov, který lze s pouze minimálním zásahem přeměnit na plně bezbariérový. Nad obytnou částí je půda vhodná k uskladnění sezónních věcí, pochozí v ploše 3x7 m. Další úložné či kutilské prostory nabídne velký zahradní domek, momentálně pojatý jako dílna. Na něj navazuje kryté parkovací stání pro 2 auta, další 2 mohou stát na dlážděné části pozemku. Vjezdová brána je na dálkové ovládání, v domě je instalován alarm.

Lze bez obtíží financovat hypotékou, s jejímž výběrem i vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Neváhejte si domluvit prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky