Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 104 m2 Velká Bíteš

Prodej rodinného domu 104 m2 Velká Bíteš

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chcete bydlet do konce roku v novém, bez starostí a mít všechno připravené na klíč bez dlouhých front na úřadech? Hledáte bydlení v blízkosti přírody a přesto 5 minut pěšky do centra i rychlého napojení na dálnici D1?
Tak právě pro Vás máme tuto lukrativní nabídku.

Nabízíme k prodeji projekt na klíč 104 m² se zahradou 90 m² a vlastním parkovacím místem 24 m² u domu v nově vznikající čtvrti ve Velké Bíteši.

Jedná se o prodej rodinného domu, jehož výstavba bude dokončena v listopadu roku 2020. Dispozice domu je 4+kk o celkové podlahové ploše 104 m².

Celková cena zahrnuje výstavbu domu s kompletní infrastrukturou, zahradou a dvěma parkovacími místy před domem.

V 1. NP se nachází kuchyně propojená s obývacím pokojem, samostatný pokoj, koupelna, WC a vstup na zahradu, která je díky francouzským oknům snadno dostupná.
Ve 2. NP jsou k dispozici dva neprůchozí pokoje a WC s technickou místností.

Už teď se můžete těšit na posezení na terase se sklenkou vína při západu slunce, rozhodně i děti využijí této příležitosti k dětským radovánkám a zároveň je budete mít vždy pod dohledem.

Velká Bíteš je město na hranici Vysočiny a Jihomoravského kraje, nachází se v těsné blízkosti dálnice D1. Do Brna se tak pohodlně dostanete autem za 25 minut nebo pravidelným autobusovým spojem. Samotné město je plně občansky i společensky vybaveno.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací neváhejte zavolat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky