Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 100 m2, Hradec nad Svitavou

Prodej rodinného domu 100 m2, Hradec nad Svitavou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Na tento typ nemovitosti, zda o "něčem nevím", jsem dotazována nejčastěji. Zadání od klientů zní - klidná vesnická lokalita, s krátkou dojezdovou vzdáleností do města, zahrádka skýtající naprosté soukromí, ne moc velká kvůli sezónní údržbě, ale tak akorát, pro altán, bazén, přístřešek pro auto a trošku zeleně. To vše nejlépe téměř za cenu pozemku, s možností rekonstrukce „podle vlastních představ“. Tak přesně tomuto popisu odpovídá rodinný dům v Hradci nad Svitavou, jen 3,5 km od centra Svitav. V ceně nemovitosti je rovněž projektová dokumentace k rekonstrukci domu, v hodnotě 80 tisíc korun.
V současné době má dům čtyři místnosti včetně kuchyně, chodbu, ze které jde vstup do pěkného a suchého sklepa, na půdu s možností zbudování podkroví nebo do koupelny a záchodu. Na to navazuje technická část s dřevníkem. Na zahrádku lze vjet také z druhé strany, k přednímu i zadnímu vchodu vede asfaltová obecní cesta.
Rádi Vás s nemovitostí seznámíme, zajistíme také nejvýhodnější úvěr.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky