Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej obchodního prostoru 193 m2 Brno

Prodej obchodního prostoru 193 m2 Brno

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Co víc si přát pro podnikání – skvělá dopravní poloha s výjezdy na Prahu, Olomouc, Znojmo apod., k tomu do 3 min MHD a blízkost sídliště. Také předpokládáte, že budete potřebovat pro podnikání větší prostory? Ano, je zde možnost přístavby až dvou podlaží. Jste zvědaví?

Vítám Vás u nabídky nemovitosti určené pro komerční využití. Jedná se o pěknou, udržovanou budovu o výměře 193 m2 na vlastním pozemku, pochází z 80 let. Samotné prostory jsou účelně uspořádány, aby bylo možné jednoduše a rychle zajistit veškeré navazující činnosti týkající se provozu a chodu firmy. Velká místnost je vhodná pro sklad, výrobu nebo případně tu lze garážovat i menší nákladní vozy. K tomu přiléhá prostor s možným využitím například pro chod kanceláře či jinou administrativu. Další samostatná místnost může sloužit jako výdejní místo – obchodní prostor – showroom. Samozřejmostí je sociální zařízení. Opravdu však záleží jen na Vás, jak prostory budete využívat.

Rádi byste se přesvědčili, že právě pro Vaše podnikání je naše nabídka vhodná? Tedy neváhejte a kontaktujte makléře. Na Váš zájem se těší Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky