Prodej obchodního prostoru 132 m2 Bělohorská, Praha

Užitná plocha: 112 m2 Číslo zakázky: 20200
Název: Prodej obchodního prostoru 132 m2 Bělohorská, Praha
Celková cena: 13 000 000 Kč

Cena je uvedena bez DPH.
poznámka k ceně

Adresa: Bělohorská , Praha
Datum aktualizace: 18.11.2023
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Novostavba
Zástavba:
Umístění:
Stavba:
Zařízeno:

Představuji Vám jedinečnou investiční příležitost - komerční prostor se zajištěným nájemcem v developerském projektu Rezidence Via Carolina. Tento projekt s plánovaným dokončením v 3/2024 v Břevnově bude vystavěn s energetickým komfortem a nejmodernějšími technologiemi, které nejsou u současných developerských projektů běžné.

Prostor je umístěn v 1. NP se dvěma vstupy z Bělohorské ulice - jedné z hlavních tepen čtvrti. Má užitnou plochu 112 m2 a podlahovou plochu 132 m2. Disponuje provozní částí a zázemím, sestávajícím z kuchyňky a toalety. Plochu lze variabilně rozdělit na další místnosti dle Vašich představ.

V ceně jednotky je i garážové stání. Pro logistické účely je také možno domluvit využití dvou vyhrazených odstavných stání v parkovacím pruhu Bělohorské ulice.

Vysoký energetický komfort a nízké provozní náklady zajistí centrální kotelna se dvěma výkonnými tepelnými čerpadly, doplněná podlahovým topením a chlazením a hliníkovými okny s izolačním trojsklem.

Tato lokalita dá Vám i Vašim klientům či obchodním partnerům vynikající spojení s centrem, okruhy i letištěm a snadnou dostupnost MHD.

Kolaudace je plánována na březen 2024. Novinky z výstavby i příklad financování naleznete na webu projektu. Vykročte k vlastnictví jedinečné nemovitosti a oslovte náš zkušený tým - rádi Vám pomůžeme s financováním i právním servisem.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Novostavba
Typ objektu Řadový
Typ domu Přízemní
Parkování Ano
Počet míst k parkování 1
Garáž Ne
Plocha užitná 112 m²
Celková plocha 132 m²
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky