Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 90 m2, Mochtín

Prodej chaty 90 m2, Mochtín

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chata k rekreaci nebo k trvalému bydlení, 7 minut od Klatov, v malé vesničce Srbice u Mochtína, čeká na svého nového majitele. Okolní prostředí lesů a umístění chaty v okrajové části obce, zajištuje klidný pobyt v šumavské přírodě. V obci najdete i dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami.

Chata s podkrovím je podsklepená. Bezbariérovým přístupem vstupujete verandou do 1.NP s kuchyňkou, dvěma pokoji a koupelnou se sprchovým koutem a s WC. Po dřevěném schodišti vystoupáte do podkroví se dvěma pokoji a menším pokojíkem. V přízemí chaty garáž, menší koupelna s vanou, kotelna s kotlem na tuhá paliva a je možnost přeměnit vytápění na plynové topení. Komín je připravený/vyvložkovaný. Další zdroj tepla si můžete zajistit zabudováním krbových kamen v 1.NP.

Do chaty zavedena elektrika, plyn, voda z vlastního vrtu hl.25 m, splaškové vody svedeny do DČOV před domem s odtokem do obecní dešťové kanalizace.

Z chaty máte výhled na zahradu s bazénem, který potřebuje vyměnit folii a můžete dál užívat letních radovánek ve vodě. Pozemek u chaty má rozlohu 598 m2.

Majitel zahradu postupně vyklízí, aby mohl nemovitost předat novému majiteli. Naštípané dřevo na několik zimních sezón se po dohodě s prodávajícím může ponechat jako bonus k prodeji nemovitosti.

Pokud hledáte chatu nebo trvalé bydlení na Šumavě s blízkostí cyklistických stezek, lesů, luk a přeci v blízkosti města, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, zavolejte a domluvte si termín prohlídky. Ráda vás provedu nemovitostí a seznámím s okolím a dalšími možnostmi, jak si přizpůsobit příjemný pobyt nebo bydlení.
Financování je možné i hypotékou a s řešením mohou pomoci naši finanční poradci, kteří umí zajistit i velmi výhodné financování.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky