Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 37 m2, Česká Třebová

Prodej chaty 37 m2, Česká Třebová

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ticho, klid, relax, příroda... To vše můžete mít a přitom být za dvě minutky jízdy autem ve městě Česká Třebová. Chatička, která hledá svého nového majitele je jako stvořená pro víkendovou pohodu a trávení rodinných chvilek.

Chata je dřevěná, celá podsklepená. Střecha oplechovaná s půdním prostorem. Dispozičně řešena jako 2+kk. Přímo v chatě je klasický záchod a sprchování je zde řešeno solární sprchou, která se nachází venku u chaty.

Vedle sprchy jsou sudy, které chytají dešťovou vodu. Tu dále využijete k zalévání zahrady, která je nejen okrasná, ale nabídne Vám také trochu úrody v podobě jablíček či švestek.

Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva, která vykouzlí jedinečnou atmosféru. Z hlavního pokoje se francouzským oknem dostanete na zastřešenou terasu.

Pokud se již vidíte, jak se na terase houpete s knihou v ruce, opékáte buřty u ohniště s roštem nebo si z lesa nesete košík plný hub, ozvěte se mi a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky