Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 25 m2, Nové Strašecí

Prodej chaty 25 m2, Nové Strašecí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Víte, že chatu nebo chalupu vlastní třetina obyvatel České republiky? Čas, strávený Čechy na svých chalupářských zahradách, je pro naši zemi tak významný, že se mu věnují i vědci. Tvrdí se, že první chatou na našem území byl Karlštejn. Chcete i Vy vlastnit svůj malý Karlštejn? Chata v oblasti Mackova hora (Nové Strašecí) Vám umožní si tento sen splnit. Můžete vyrazit za čerstvým vzduchem, klidem, pohodou a procházkami okolní divokou přírodou a to pouhých 10 minut volnou pěší chůzí od Novostrašeckého rybníka (do kterého vtéká potok Klíčava). Pro milovníky výletů je nedaleko rozhledna Mackova hora (488 m nad mořem). Vaše děti budou mít prostor pro hry Vašeho mládí. Jen například vzpomeňte na hru na indiány a kovboje. A jak víte, kdo si hraje nezlobí. K večernímu táboráku si pak můžete přibalit buřty a nebo vezměte rovnou celý gril a užijte si víkend s přáteli.
Pro samotné bydlení je určeno 25 m². Kuchyň je vybavena menší kuchyňskou linkou s lednicí, vedlejší místnost je určena jako jídelna. Vytápění je možno vyřešit krbovými kamny. Chata má přívod elektřiny. Okna jsou dřevěná a některá jsou zabezpečena okenicemi. Dodávku vody zajišťuje studánka nedaleko chaty. Vlastní pozemek ohraničený plotem má výměru 391 m². Na pozemku lze parkovat nebo se otáčet.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky