Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 220 m2, Kamenný Újezd

Prodej chaty 220 m2, Kamenný Újezd

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme ke koupi skvěle dispozičně řešený zděný dům na břehu rybníka Čekanova, splňující veškeré náležitosti trvalého bydlení.

Nemovitost o dvou bytových jednotkách (3+1 a garsoniéra), je velmi dobře usazená do pozemku o velikosti 400 m² v obci Kosov, vzdálené pouhé 3 Km od Kamenného újezdu, kde je základní občanská vybavenost.
Samostatné vchody do jednotek jsou orientovány z opačných stran k zachování maximálního soukromí.

Z technických náležitostí: kombinovaný automatický kotel se zásobníkem na tuhá paliva, krbová vložka, která je k tomuto systému připojena a lze topit nezávisle, ohřev vody je kombinovaným boilerem 180 l, voda je z vlastního vrtu, odpad je sveden do septiku.
Garsoniéra, která je bezbariérovým apartmánem (36m), s výhledem na vodní plochu, se nachází v přízemí nemovitosti a disponuje stylovou koupelnou se sprchovým koutem a plně vybavenou kuchyní , přičemž teplo je zajištěno podlahovým vytápěním po celé ploše. Je pronajímána a je zde zaběhlá klientela turistů, tudíž lze pokračovat v pronájmu i nadále a to celoročně.
Otevřenou verandou vstoupíme do bytové jednotky 3+1, rozdělené do dvou pater, kdy při vstupu míjíme koupelnu s hydromasážní vanou i sprchovým koutem a vstupujeme do obývacího pokoje s prostorným balkonem a s navazující kuchyní. Srdcem obýváku jsou krbová kamna, která jsou také připojena na centrální rozvod topení v celém domě. Dřevěným schodištěm se dostaneme do klidové části domu se dvěma neprůchozími pokoji.
Okolí domu je velmi pečlivě udržováno, přičemž příjezdová zpevněná plocha je vydlážděná zámkovou dlažbou s odvodňovacími systémy po celé ploše a na ni navazuje druhá relaxační zóna s nádherným výhledem, která nabízí zahradní posezení s grilem a přímým vstupem do vířivky, či do bazénu.
Informací a zajímavostí, počínaje zatepleným skleníkem, je k této nemovitosti mnohem více. Proto se na vás budeme těšit na prohlídce, kde vám vše představíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky