Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 96 m2, Nejdek

Prodej chalupy 96 m2, Nejdek

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízím k prodeji malebnou, celoročně obyvatelnou chalupu se zahradou, obklopenou jehličnatými lesy v Krušných horách.

Chalupa má krásných 96 m2 obytné plochy a zahradu o výměře 226 m2, k objektu náleží dalších 352 m2 zahrady před domem, která je v pronájmu (4 600Kč/rok ). Dům je po částečné rekonstrukci. Přízemní část chalupy je smíšená (zděná a kamenná ) a to až do úrovně I. NP, které má dřevěné obložení.
Přízemí - hlavní vstup do domu ústí do chodby. Z chodby je samostatně přístupná obytná kuchyně, obývací pokoj a koupelna s WC.
I. NP se skládá ze dvou útulných pokojů.
Vytápění lokální kamny na tuhá paliva. Elektrika 230V, nové radiátory (kromě obývacího pokoje ), kombinovaný bojler. Odpady svedeny do septiku. Voda je vedena z vrtu. Nově vyvložkovaný a zrestaurovaný komín.

Chalupa je umístěná v klidném prostředí Lužce, nachází se 5km od města Nejdek, kde najdete veškerou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, obchodní střediska, vlaková a autobusová doprava ).
Lužec leží v panenské přírodě uprostřed krušnohorských lesů. Atraktivní okolí nabízí nespočet možností zajímavých výletů od sportovních po poznávací. Od Karlových Varů je Lužec vzdálen pouhých 15 km.
V případě zájmu Vám pomohu vyřídit veškeré náležitosti včetně financování vaší nové chalupy. S tím může pomoci i pronájem v době, kdyby byl dům jinak prázdný. Zavolejte si o termín prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky