Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 75 m2 Svatá Maří

Prodej chalupy 75 m2 Svatá Maří

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Když jsem přijela poprvé do Svaté Maří, vystoupila z auta, prošla brankou na pozemek.... tak trochu mi spadla brada údivem. Přede mnou se otevřel pohled na téměř celou Šumavu, kterému dominoval výhled na Boubín ozářený podzimním sluncem, mraky na obloze vytvářely krásné obrazce a vůbec nic tomu nezapomenutelnému výhledu nebránilo.
Sedli jsme si pak na terasu a nechali se prohřívat ještě teplým podzimním sluncem, které na zahradu svítí po celý den, protože celý pozemek je situován na jižní stranu. Když se připozdilo, zalezli jsme do chalupy, rozpálili kamna a za chvilku bylo všude krásně. Ale nebojte, nebudete závislí pouze na kamnech, celý dům se vytápí elektrickými přímotopy, které můžete ovládat na dálku, takže vždy přijedete do tepla.
A to nejlepší nakonec. Kdyby Vám nestačil jen tento malý domek, můžete si hned postavit mnohem větší rodinný dům, na který je v současné době vydáno stavební povolení. A že je to projekt na velkorysý dům.
Sportovně založení majitelé si tady také přijdou na své, protože ve spodní části zahrady je vybudováno hřiště na ploše 30x15 m, takže si pohodlně zahrajete nohejbal, volejbal a nakonec klidně i tenis. Sloupky pro zavěšení sítě jsou zabudovány.
Pozemek je na úplném okraji obce, nikdo by Vám ty překrásné výhledy neměl v budoucnu překazit. Není plánována žádná další výstavba na sousedních pozemcích.
Ve Svaté Maří je prakticky kompletní občanská vybavenost, to znamená ideální podmínky k trvalému bydlení. V obci je školka i škola, obchod, koupaliště, hospoda, prostě všechno, co člověk k běžnému životu potřebuje. Dokonce tu je i domov pro seniory.
Autobusem se za 14 minut dostanete do Vimperka, odkud pak můžete na všechny světové strany. A kdybyste toužili třeba po nákupech v Německu, jste za 45 minut v prvním větším městě (Freyung), na hranici za 30 minut.
No prostě tohle místo si musí snad každý zamilovat na první pohled. A já Vám ho s obrovskou radostí ukážu a řeknu všechny podrobnosti, které budete potřebovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky