Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 56 m2 Na Plácku, Běrunice Velké Výkleky

Prodej chalupy 56 m2 Na Plácku, Běrunice Velké Výkleky

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jste kreativní a rádi si vše přizpůsobíte dle svých představ a vytvoříte si Své bydlení?

Hledáte klidné místo k rekreaci nebo bydlení, kde naleznete přírodu, klid a jste nedaleko Městce Králové? Nedaří se Vám nic podobného nelézt?
Tyto řádky tedy patří přímo Vám. Představuji Vám, rodinný dům (chalupu) se zastavěnou plochou 110 m² určený ke kompletní rekonstrukci, která disponuje dvěma místnostmi a kuchyní se svým kouzlem a nyní čeká na svého nového majitele ve vesnici Velké Výkleky, nacházející se kousek od Městce Králové. Díky mnoha možnostem, se z tohoto domu může rázem stát prostorné místo pro bydlení, je zde možné dům rozšířit na dispozici 3+KK nebo 4+1. Zahrada v okolí domu skýtá své kouzlo, soukromí a je ideálním místem pro posezení s přáteli a rodinou.
Co stojí za zmínku je připravena přípojka na vodovod přímo na pozemku a to i s připojením na kanalizaci.
Dům je vhodný k celkové rekonstrukci pro potřeby rekreace nebo případně k stavbě nového domu. Pozemek Vám nabídne celkovou plochu 497 m2 i ze zastavěnou plochou. V nedalekých Běrunicích naleznete veškerou občanskou vybavenost a je zde školka, škola do 5.stupně, pošta, smíšené zboží a nesmí chybět potraviny.

Říkáte si, to je přesně to co hledám, tak není nic jednoduššího než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti i s následnou rekonstrukcí a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Těším se na Vás na prohlídce Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky